ЗА АНДРЕЙ НИКОЛОВ

 

Аз съм Андрей Николов, на 42 г., роден съм и живея в град София.

Жизненият ми път е съпроводен с много динамика и различни дейности. Понастоящем съм предприемач, инвеститор и автор на първата ми книга „Питай сърцето”, от която също можеш да научиш много интересни факти за живота ми.

Образование

Образованието ми е в няколко насоки. Освен занаята на коафьорството от средното училище,  имам бакалавър по Бизнес администрация, завършил съм курс по позитивна психотерапия и умело боравя с метода НЛП (невро-лингвистично програмиране). Също така съм консултант по личностно развитие, иницииран по метода за техника за регенериране на клетките на Рене Мей. От там идва и силният ми интерес към родовата астрология, популярната психология и езотериката.  

Работа

През годините съм се развивал в сферата на търговията, финансите, управлението на активи и покупко-продажби на недвижими имоти.

В момента се занимавам с организиране на събития и съм основател на благотворителна инициатива под наслов "Ако си дал".

Учредявам платформа за награди.

Вече съм и автор на първата ми книга "Питай сърцето", Мениджър на щастието. С тази книга заявявам моята мисия да посветя пътя си на хората, в подкрепа да повярват в себе си, да открият своите ресурси и да им припомня, че тяхно рождено право е да са ЩАСТЛИВИ! Който се докосне до него, променя своя живот, стига да пожелае да направи първата крачка към взимане на решения и предприемане на действие в тази посока.

Хобита

Музиката заема голяма част от свободното ми време и е едно от изкуствата, които задоволяват важна потребност на душата ми.

Свиря за удоволствие на акордеон и пиано, обичам да пея и когато успея, посещавам дори музикален педагог, за да се развивам в тази посока.

Обичам танците и до момента практикувам народни и латиноамерикански танци. Първоначално танцувах в голям ансамбъл за народни танци и песни, а към момента съм част от школа за народни хора.

×