РОДОВА АСТРОЛОГИЯ

 

Родовата астрология е различна гледна точка към астрологията, скъпоценно знание, носещо радост и щастие на всеки един от нас.

Родът създава своите деца и на астрологичен принцип. Цялостното изучаване на комуникацията между двете системи: родова и астрологична е огромен труд, но някои изводи се налагат още с опознаването на най-характерните, типични черти на родените под определено съзвездие.

Родът и семейството ни в живота са система, от която произлизаме и сме част. Не случайно се раждаме точно в това семейство (род) под определен слънчев знак (това е нашата зодия) и други планети в нашата така наречена натална карта. Родителите ни, баби, дядовци и предци ни поставят определени задачи в нашия живот.

Проучването на родовата система, която притежава своя собствена интелигентност, логика, закони и структури е с цел да разберем нуждите на нашия род, неговите стойности, които той завещава на себе си и на своите членове.

Родовата астрология има силата да отговори на въпросите, които всеки от нас си задава в определени етапи от живота си като:

 • Защо нищо не ми се получава, сякаш съм в омагьосан кръг?
 • Защо се повтарят събития и случки в моят живот?
 • Защо не мога да намеря сродната си душа, подходящият партньор за мен?
 • Защо не мога да открия своето призвание, своята професия и мисия?   

Тъй като всеки член на рода, волно или неволно, осъзнато или не, прави своите грешки и нарушава баланса в семейството и рода, целта на родовата астрология е да разбереш каква е твоята роля и мисия в това семейство. Като продължение на рода, всеки от нас е част от пъзела, парченцето, което идва да изиграе много важна роля. Например да коригира дисбаланса в системата и да направи нейното устойчиво развитие за себе си и поколенията напред (децата).  Родовата система попълва своите редици като извиква необходимите хора, за да реализират повелите на родовите програми и задачи. Затова родът се нуждае от различни като нрав и темперамент хора, с различни таланти и възможности.

Препоръчвам това знание на всеки, който е тръгнал на пътешествие към опознаването на себе си! Всички сме на този път и чрез родовата астрология, можем да разберем до къде сме стигнали. Тя ни помага да погледнем къде се намираме в проявлението на "+" и "=", какво е посланието на рода към нас, личните канали за приемане и предаване на информация.  

Това е изключително дълбоко преживяване, в това да разберем точно и ясно следното:   

 • За какво си дошъл и каква е причината да си в този род;
 • Каква е мисията, значимостта и приноса в семейството и обществото;
 • Какъв е дара на предците ти;
 • Каква е твоята роля в родовата система, в която си се родил;
 • Какви са твоите задачи, награди и дарби;
 • Какво до момента си успял да свършиш и трансформираш и какво ти остава;
 • Да погледнеш къде се намираш в проявлението на положителните или на отрицателните ти качества;
 • Посланието на рода към теб;
 • Лични канали за приемане и предаване на информация.

Препоръчвам ви това пътешествие на съществуването, което остава за нас лично и което може да се препрочита в различни периоди на живота.

Ако желаеш и ти да научиш всички тези неща, да поемеш отговорност и да живееш живота си в изобилие, любов, радост, щастие и светлина ще бъда изключително щастлив да ти дам тази толкова ценна и полезна информация за теб!

Ще бъда щастлив да ти дам тази толкова ценна и значима информация по имейл, съдържаща около 15 страници!

Цената за изготвянето на Родова Астрология е 29.98 лв и срок за изпълнение е до 5 работни дни.

Направи си този подарък, ти го заслужаваш!

 

×